האגודה לבריאות הציבור מספקת שירותי ליווי קולינרי למוסדות המעוניינים ליצור חוויית סועד טובה יותר, להגדיל את מגוון המנות המוגשות ולשפר את הטעם שלהן.
במסגרת השירות אנחנו בונים מתכונים ומתאימים תפריטים להיצע המזון הקיים ולצרכי האוכלוסייה הספציפית שאתם משרתים, בין אם מדובר בילדי בתי ספר, מטופלי מוסדות רפואיים, או סוהרים בבתי הסוהר.
אנחנו מלווים אתכם משלב התאוריה ועד הכנה מעשית של המזון, תוך מציאת פתרונות מעשיים לקשיים העולים מהשטח ומתן התייחסות לכל נושא התברואה במהלך הכנת המזון – מחומר הגלם ועד המוצר המוגמר.
דברו איתנו
אתי | [email protected].il | 052-4846814