האגודה לבריאות הציבור מקיימת השתלמויות בתחומי התברואה והתזונה, ומלווה מקצועית ארגונים ומוסדות להטמעת שיטות עבודה לשיפור מערך המזון.
הליווי מתקיים באמצעות סדנאות לצוות העובדים הבכיר, הרצאות וסדנאות לעובדים, הכנת חומר כתוב לחלוקה לעובדים והדרכת צוות עובדי המטבח.
נושאי ההדרכה נבנים ומותאמים בצורה אישית לארגון שלכם ונקבעים לפי הצרכים שלכם. בנוסף להרצאות ייעודיות, ישנן הרצאות שונות שתוכלו לבחור מתוכן בתחום מבוא לתברואה, קריאת סימונים תזונתיים, עקרונות בתזונה בריאה, מוכנות לשינוי ועוד.
דברו איתנו!
אתי | [email protected].il | 052-4846814