האגודה לבריאות הציבור מציעה שירות מקיף ומקצועי של דיגום מזון המתבצע על ידי עובדי האגודה במחלקה למזון ותזונה של האגודה או על ידי וטרינר מוסמך, במסגרת בקרת תברואה. תהליך זה נעשה על פי זימון הלקוח ובהתאם לדרישות ולתקנים של משרד הבריאות.
לאחר הדיגום, הדגימות משונעות בקירור למעבדה שלנו, כאן הן נבדקות לאיתור מיקרואורגניזמים פוטנציאליים העלולים להוות סכנה לבריאות הציבור.
בנוסף, המעבדה שלנו עובדת בשיתוף פעולה עם מעבדות כימיה מוסמכות ומוכרות, מה שמאפשר לנו להציע שירות מלא ואינטגרטיבי ללקוחותינו, ולהבטיח את איכות ובטיחות המזון.
בין לקוחותינו בתי מלון, מוסדות רפואה, חברות קייטרינג, מוסדות חינוך ולקוחות פרטיים.
דברו איתנו!
אתי | [email protected].il | 052-4846814