מידי שנה לוקים אלפי אנשים בארץ בהרעלות מזון ומיעוטם אף מגיע למצב מסכן חיים.
כדי למנוע מצבים אלו, ולאפשר לכם להיות בטוחים שהמזון שאתם מספקים ראוי ובטוח לאכילה, המעבדה של האגודה לבריאות הציבור ע"ש ד"ר מטס מציעה מגוון רחב של בדיקות מיקרוביאליות המספקות מידע על טריות המזון והתנאים התברואיים שבהם הוא הוכן ואוחסן.
המעבדה ע"ש ד"ר מטס, מוכרת על ידי משרד הבריאות ומוסמכת על ידי הרשות להסמכת מעבדות וכך גם מערך שירותי הדיגום שלנו.
מעבר למערך הדיגום ובדיקות המעבדה, אנו מספקים סל שירותים מקיף הכולל ייעוץ תברואתי ותזונתי, הדרכות והרצאות מעשיות, ואף ליווי קולינרי להתאמת תפריטים במוסדות שונים. מטרתנו לסייע לכם לשמור על הסטנדרטים הגבוהים ביותר של בטיחות ואיכות המזון, בכל פעילות ושלב.