food water

בטיחות ואיכות מזון ומים

מעוניינים לוודא שהמים שבשימושכם עומדים בסטנדרטים הבריאותיים הגבוהים ביותר? רוצים לקבל מידע מגובש על טריות המזון שאתם מגישים ללקוחות שלכם? או על התנאים התברואיים שבהם הוא הוכן ואוחסן?
המעבדה ע"ש ד"ר אברהם מטס של האגודה לבריאות הציבור כאן בדיוק בשביל זה. 

מעבדה המצויידת במיקרוסקופ, מבחנות, צלחות פטרי ופלאסקים

אנחנו מציעים בדיקות אמינות לאבחון נוכחות חיידקים במים ובמזון לגורמים מוסדיים ופרטיים. 

הבדיקות מאפשרות לגלות על קיומם של זיהומים טרם צאתם לשוק הרחב וללקוחות, ובכך מסייעים לכם לשמור על בריאות הציבור ועל תדמית איכותית.

המעבדה  מוכרת ע"י משרד הבריאות ומוסמכת ע"י הרשות להסמכת מעבדות. 

למעבדה מערך מקצועי ומוסמך ע"י הרשות להסמכת מעבדות לדיגום ושינוע הדגימות בכל רחבי הארץ, ומעטפת שירותים תומכת.

אנחנו כאן לוודא שאתם נותנים ומקבלים את הטוב ביותר – לבריאותכם ולבריאות הסובבים אתכם.

ההשפעה שלנו

כ- 43000
בדיקות מיקרוביאליות מבוצעות בכל חודש במעבדה
כ- 600
בקרות תברואה שבוצעו השנה
כ- 350
ארגונים שעובדים אתנו בתחום בטיחות ואיכות מים ומזון

מדיה ומידע בתחום

food water

צרו קשר

    תפריט נגישות