חדשות ירושלים |
20.02.2025
השבוע התקיים כנס של האגודה לבריאות הציבור ושל יחידת הטראומה במרכז סגול לרפואה היפרברית בנושא חידושים בטיפול בפוסט טראומה. בכנס שהתקיים במרכז הרפואי שמיר השתתפו כ-300 מטפלים, פסיכולוגית, פסיכיאטרים, מטופלים ובני משפחותיהם.
באי הכנס נחשפו לטיפול המשולב בפוסט טראומה על דג על הטיפול החדשני בתא לחץ במרכז שמיר ולמקרים מיוחדים של התמודדות מוצלחת עם פוסט טראומה.
ד"ר קרן דואניס ברק מנהלת יחידת הטראומה בתא לחץ הסבירה על הטיפול בפוסט טראומה בשילוב תא הלחץ וחשפה כי החל מתחילת מלחמת חרבות ברזל טופלו במרכז סגול לרפואה היפרברית בשמיר אסף הרופא: 650 תושבי העורף ושורדי נובה, 175 חיילים פצועים ומאות לוחמים פוסט טראומטיים. את האירוע חתם אמיר דדוןבמופע מרגש ושיתף במעט מחוויותיו כפוסט טראומטי ואף נכנס לסייר בתא הלחץ.
קראו עוד